ВОЛЕЙБОЛ: ЦСКА стартира сезона с победа! Белгийци на пътя на българския шампион

03 Ноември 2018 | 09:07
0 коментара
Спорт

Женският волейболен отбор на ЦСКА победи Раковски (Димитровград) с 3:1 гейма в първия мач от новия сезон в Национална волейболна лига.

Момичетата на Юлия Иванова поведоха с 2:0 гейма след 25:22 в първия и 25:19 точки във втория, отстъпиха в третата част с 23:25, а четвъртата затвориха на 23 точки и си осигуриха успешен старт в първенството.

В следващия кръг "червените" гостуват на Перун (Варна). Двубоят ще се играе на 9 ноември (петък) от 16:00 часа в залата на Първа езикова гимназия в морската ни столица.

Белгийци на пътя на българския шампион

Нефтохимик 2010 (Бургас) ще се изправи срещу белгийския Пар-Ки (Менен) във втория кръг на турнира за Купата на ЦЕВ. Първият двубой ще бъде на 28 ноември в Белгия.

Волейболистите, водени от Найден Найденов, ще участват във втория по сила европейски клубен турнир, след като отпаднаха от Шампионската лига. Българският първенец напусна надпреварата след две загуби от сръбския Войводина (Нови Сад).

За Купата на ЦЕВ ще се бори и друг роден представител - Монтана Волей. Съперник на тима на Даниел Пеев в първи кръг е Кладно (Чехия). Първият мач е на 6-и ноември в Монтана.

Добавете Вашия коментар

TOP