Водна терапия топи килограми като на магия

16 Юни 2018 | 07:03
0 коментара
Любопитно

Знаете ли, че водната терапия ще ви помогне да отслабнете? Как се справяте със задачата да свалите тези няколко досадни килограма? Трудно ли ви е? Писна ли ви от спазването на различни диети?

Често след първите няколко опита се чувствате разочаровани, защото не постигате желаните резултати. След няколко седмици дори преставате да виждате очаквания ефект, защото организмът ви се адаптира към промените.

Независимо дали търсите нови варианти за отслабване или по-лесен начин за това трябва за научите повече и да откриете водната терапия.

Чували ли сте някога за нея? Ако не сте или ако искате да научите повече прочетете следващите редове. Ще се уверите, че водната терапия е много полезна и леснаОсвен това не е необходимо да правите сериозни промени или да се поставяте под сериозни ограничения.

Какво представлява водната терапия?

Въпреки че името на тази терапия може да ви звучи сложно или да създава впечатление, че е свързано с редица ограничения, в действителност е точно обратното.

Водната терапия има специфични правила или стъпки, които лесно се спазват. Те са:

  • Когато се събудите изпийте около 400-600 мл вода. Важно е да направите това, преди да сте закусили. Това количество вода се равнява на около 4 – 6 чаши. Добре е водата да е топла или на стайна температура през по-студените сутрини. Ако искате да подобрите вкуса на водата можете да добавите малко лимонов сок, но никакви подсладители.
  • Измийте зъбите си и изчакайте около 45 минути до един час преди да закусите. Не се тревожете, ако се събудите наистина много гладни. Количеството вода, което ще изпиете ще ви засити и ще можете да изчакате поне 45 минути.
  • Пригответе си лека, но пълноценна закуска, която да ви осигури необходимите на организма ви хранителни вещества. Изключително важно е да започнете деня си правилно и да включите в закуската си натурални, органични, висококачествени храни. Избягвайте готовите храни, месото и мазнините. Добри варианти за закуска са смутитата и салатите, както и комбинацията от овесени ядки, ядки и мляко.
  • Останалите хранения през деня също трябва да са леки, за да може водната терапия да действа ефикасно.
  • Трябва да избягвате пиенето на течности два часа след като се нахраните. И трябва да сте сигурни, че изпивате препоръчаните два литра вода дневно./ Zdrave.to

Добавете Вашия коментар

TOP