ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Заради събора "Пирин пее" в местността „Предел“ се използва обходен маршрут

05 Август 2018 | 07:57
1 коментара
Общество

Заради събора "Пирин пее" в местността „Предел“ се използва обходен маршрут!

Път II-19: Движението по път II-19 с. Градево – разклон гр. Разлог в участъка от км 21+500 до км 24+800 е ограничено за всички МПС във връзка с провеждане на XV събор на народното творчество “Пирин пее – 2018 г.“. 
- Обходен маршрут за МПС до 3,5 т: по общински път BLG 3206 /път II-19 - х. Предел – Предела – м. Паланковото – м. Шипоко – път II-19 и обратно/.

- МПС над 3,5 т се движат с пропускателен режим. Срок от 08:00 часа до 22:00 часа на 04.08.2018 г. и от 08:00 до 18:00 часа на 05.08.2018 г.

Движението на автомобили по второкласен път II-19 Симитли – Разлог е спряно.

Заради събора "Пирин пее" в местността „Предел“ е затворен пътят към Разлог, използва се обходен маршрут, който е обозначен с пътни знаци и се регулира от полицията. 

Полицейското присъствие е засилено.

За „Пирин пее” в местността „Предел” са обособени 7 паркингa за леки автомобили и автобуси, има обособено място за палатков лагер. За дните на събора е изграден информационен център, щаб на полиция и пожарна, увеселителен парк, търговски обекти, сергии за сувенири.

Денонощно за сигурността и безопасността на хората и обектите следят екипи на полицията и охранителна фирма.

Добавени коментари

Възмутен публикува:
06 Август 2018 | 08:33
Благодаря на община Разлог и на организаторите на Пирин пее за ужасната организация. Възмутена съм от наглостта на един селски кмет позволил си за пренасочи главен път и хората платили си да използват републиканската пътна мрежа бяха принудени да чупят колите си на неподдържан горски друм. Благодаря ви указахте как да се изпотъпче гората, сътворихте паркинг от тучните, зелени ливади, създадохте запрашване граничещо с еко катастрофа и ограничихте правата на хиляди хора, решили да оползотворят уикенда с пътуване. Отново ви благодаря за наглостта и недалновидността. Фестивали не се организират за да създават недоволство, а за да забавляват и доставят удоволствие, да подкрепят местния бизнес и да подобряват средата на живот.

Добавете Вашия коментар

TOP