ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! От 14.00 часа ще бъде ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79

27 Декември 2017 | 11:23
0 коментара
Общество

От 14.00 до 20.00 часа  ще бъде ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79. Това съобщиха от Областно пътно управление – Благоевград.

Целта на забраната е да се облекчи движението в областта, тъй като през днешния ден се очаква засилен трафик, тъй като е последният почивен ден от серията такива по повод Коледните празници.

Забраната не важи за моторни превозни средства, които извършват превози на опасни товари (ADR), живи животни, бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим.

От пътното управление апелираха към водачите да тръгват на път с автомобили подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат резки маневри и да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на „Пътна полиция“, която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

Добавете Вашия коментар

TOP