ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Опасност от падащи камъни има в района на Кресненското дефиле, прохода „Предел“ и пътя Добринище - Гоце Делчев

17 Юни 2017 | 09:17
0 коментара
Общество

На много места в област Благоевград превалява слаб дъжд, поради което пътните настилки са мокри и хлъзгави. Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле и по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев.  

От Областно пътно управление и КАТ – Благоевград апелират към шофьорите да карат внимателно, спазвайки правилата за движение по пътищата, за да бъдат избегнати пътни инциденти. 

През изминалата нощ в региона е регистриран един пътен инцидент между два леки автомобила на Главен път Е-79 Симитли – Кресна, на 1 км. от Кресна, но при него няма пострадали, нанесени са само материални щети.

Частични ремонтни на пътната настилка се извършват по автомагистрала „Струма“ на п.в. Петрич-Мелник- Кулата при км 153+180. Движението се извършва в едната лента съгласно поставените пътни знаци до 17 юни.

Отново по магистралата, но в участък от п.в. Ген. Тодоров при км 159+228 също се извършват частични ремонти на пътната настилка. Движението ще се извършва в едната лента съгласно поставените пътни знаци до 17 юни.

До 20 юни на път I-1 Благоевград – Кулата в чертите на град Кресна ще се полага хоризонтална маркировка. Предвидените дейности ще се изпълняват предимно през нощта, за да не се затруднява трафика. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.

Добавете Вашия коментар

TOP