Внимание шофьори! Ограничава се движението на товарни автомобили над 12 тона по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79

29 Декември 2017 | 12:56
0 коментара
Общество

От 16.00 до 20.00 часа часа днес ще бъде ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79.

Това съобщиха „от Областно пътно управление – Благоевград. Целта на забраната е да се облекчи движението в областта, тъй като през днешният ден се очаква засилване на трафика заради серията от почивни дни около новогодишните празници.

Забраната не важи за моторни превозни средства, които извършват превози на опасни товари (ADR), живи животни, бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим.

От пътното управление апелираха към водачите да тръгват на път с автомобили подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат резки маневри и да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на „Пътна полиция“, която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

По същите направления тежкотоварните камиони ще бъдат спрени и в последния почивен ден – 1 януари, от 14.00 до 20.00 часа.

Добавете Вашия коментар

TOP