Внимание шофьори! Образувано е свлачище на АМ „Струма“

29 Март 2018 | 11:31
0 коментара
Общество

С повишено внимание трябва да се движат водачите на моторни превозни средства в участък от автомагистрала „Струма” заради свличане на земни маси в аварийната лента.

Участъкът е между село Джерман и град Дупница. Мястото е сигнализирано с пътни знаци. Срокът за почистване е до 30 март.

Въведена е временна организация на движението в участък от пътя Бобов дол – Жедна заради свлачище. Временната организация на движението е при километър 14 от пътя, моторните превозни средства трябва да се движат само в едната лента, поставена е необходимата знакова сигнализация.

Срокът за действие е до 30 март. Нормален е трафикът по Автомагистрала „Струма” и път Е-79. Слабо натоварено е движението в посока ГКПП „Гюешево”. Въведена е временна организация на движението по пътя Четирци – Слокощица, участък Слокощица – Ново село.

Поради пропадане и срутване на земна маса движението се извършва само в едната лента. Срокът за действие на временната организация е до 9 март. По пътя Смоличано – Пелатиково е ограничено движението само в едната лента заради пропадане на част от пътното платно в отделни участъци. Местата са сигнализирани с пътни знаци. Срокът е до 31 март.

Добавете Вашия коментар

TOP