Внимание шофьори! Натоварен трафик по пътищата в Благоевградско

03 Септември 2019 | 10:24
0 коментара
Общество

Натоварен е трафикът по основните пътни направления в Област Благоевград.

Това съобщава за Радио „Фокус“-Пирин дежурният служител в Областно пътно управление-Благоевград.

Няма данни за образували се задръствания или колони от автомобили по автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев. През деня обстановката по пътищата в региона е била спокойна и няма регистрирани тежки пътни инциденти. По първокласната, второкласната и третокласната пътна мрежа не се извършват ремонтни дейности, няма и въведени ограничения за движението.

Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле и прохода Предел. Нормално интензивен е трафикът по главен път Е-79 и АМ „Струма“ в участъка от Благоевградска област. Няма въведени ограничения за ремонтни дейности.

От Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства да шофират внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция.

Нормално натоварен е трафикът на граничните пунктове „Кулата“ и „Илинден“.На пунктовете „Златарево“ и „Станке Лисичково“ преминаването се извършва без забавяния.

Добавете Вашия коментар

TOP