ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в област Благоевград

23 Януари 2019 | 18:52
0 коментара
Общество

Мокри и хлъзгави са пътните настилки в областта. Повишена опасност от падащи камъни има в Кресненското дефиле и по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев. Пътните настилки на места са мокри и хлъзгави. Това съобщиха от Областно пътно управление – Благоевград.

През деня няма регистрирани тежки пътни инциденти. Натоварено движение, но без образуването на колони от автомобили се наблюдава по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79, както и по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев.

В Област Благоевград не се извършват ремонтни дейности по първокласната, второкласната и третокласната пътна мрежа в региона, заради които да са въведени ограничения за движението.

От Областно пътно управление и КАТ - Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства да шофират внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция.

Нормално натоварен е трафикът на граничен пункт „Кулата“. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“. Нормално се осъществява и трафикът на граничен пункт „Илинден“.  На българо-македонската граница, движението също се извършва без забавяния.

Добавете Вашия коментар

TOP