ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Извършват се ремонтни дейности по част от първокласната, второкласната и третокласната пътна мрежа в областта

15 Април 2016 | 08:08
0 коментара
Общество
ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Извършват се ремонтни дейности по част от първокласната, второкласната и третокласната пътна мрежа в областта

Интензивно е движението по автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път-19. От ОД на МВР-Благоевград информираха, че през изминалата нощ не са регистрирани тежки пътни инциденти. 

По част от първокласната, второкласната и третокласната пътна мрежа на територията на региона се извършват ремонтни дейности. Ограничено е движението при км 153 на АМ „Струма“ по платното в посока София в участъка Сандански - Кулата. Временната организация се налага поради възстановяване на прекъснат кабел, захранващ осветлението на близкия пътен възел. Трафикът се осъществява двупосочно в платното в посока Кулата и се регулира с необходимите пътни знаци и регулировчици. По Път II-19 от км 53 до км 74, между селата Добринище и Господинци, поради извършване на краткотрайни ремонтни работи – надграждане на бетонови конзоли, разположени до пътното платно, в часовете от 8.00 часа до 18.00 часа движението ще се извършва в дясната или лявата лента за движение, съгласно поставените пътни знаци.

Крайният срок за приключване на дейностите е 15 април. По път II-84 от км 61+600 до км 71, между селата Аврамово и Черна Места, отново поради надграждане на бетонови конзоли разположени до пътното платно, в часовете от 8.00 часа до 18.00 часа движението ще се извършва в дясната или лявата лента за движение, съгласно поставените пътни знаци.

Временната организация на движението е в сила включително и утре. 

Добавете Вашия коментар

TOP