ВНИМАНИЕ! Ограничено е движението през проходите „Предел“ и „Папаз чаир“ за товарни автомобили над 12 тона

26 Януари 2019 | 09:17
0 коментара
Общество

Ограничено е движението през проходите „Предел“ и „Папаз чаир“ за товарни автомобили над 12 тона. Това съобщиха за „Фокус“ от Областно пътно управление – Благоевград.

Причината за въведеното ограничение е снегопочистване.

В цялата област се наблюдава зимна и снежна обстановка. През изминалата нощ няма регистрирани тежки пътни инциденти. Пътните настилки са мокри, хлъзгави и заснежени като се обработват. На по-високите и усойни места се наблюдава намалена видимост поради мъгла. На места пътните настилки са заледени и хлъзгави. Ограничено е движението за МПС над 10т. по път II-19  Банско – Гоце Делчев поради снегопочистване.

Въведено е и ограничение за МПС над 10т. по път IІI-198 Гоце Делчев – Катунци поради снегопочистване. Не е имало сигнали ѝ за паднали камъни, които да са затруднявали трафика по републиканската пътна мрежа. Нормално се осъществява трафикът по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79.

От КАТ и Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства шофьорите да се движат със съобразена скорост и да спазват правилата за движение.

Добавете Вашия коментар

TOP