Внимание жители на Благоевград! Опасни кучета нападат в центъра на града

25 Септември 2019 | 18:33
9 коментара
Криминално

Днес около 13 часа на обяд, наш репортер стана свидетел, на това как разярено улично куче, ужким водещо се за безобидно първо нападна възрастна жена в гръб, след което се нахвърли на втора жена, теглеща товарна количка. Инцидентът се разигра пред заведението Аладин, срещу съда в Областния център. Кучетата се събират там, защото има изхвърлена храна от близката дюнерджийница. Нищо неподозиращите граждани, преминават през улицата до заведението и кучетата се впускат в гръб. 

Моля минувачите да бъдат внимателни, а съответните отговарящи органи, да обърнат сериозно внимание!

След като репортерът ни видя случката позвъни на горещия телефон в Община Благоевград, там никой не вдигна, след което опита на втори телефон в общината, сигнал свободно-никой не вдига. Хората на място коментираха, че общинарите са прекалено заети с предстоящите избори и за това телефоните не се вдигат, но изборите са си избори, сигурността на жителите обаче е на първо място! 

След което, беше подаден сигнал на 112, които обещаха да се свържат с Общината, остава да проследим!

На снимката са двете кучета, които нападат.

Добавени коментари

До Марияна публикува:
26 Септември 2019 | 22:52
Не казвам, че мястото им е на улицата, но емата се преекспонира. Хората обичат да преувеличават,когато нещо не им е изгодно. Ако общинският приют работи по предназначение,нямаше да е така. Кучетата ги прибират от улицата, Балева взима пари за всяко куче, след това ги разселва по околните села и нещата се въртят в един омагьосан кръг,от който потърпевши се,както гражданите,така и животните. Общината е корумпирана за жалост!
Марияна публикува:
26 Септември 2019 | 14:01
Колкото и да са добрички и сладки кученцата, Тина, мястото им въобще не е по централните улици и площади, нито по кварталите зони. Животът на децата ми е много по_важен. Поне 10 сигнала сме пуснали с мои съкварталци за свободно разхождащите се глутници огромни кучета в Еленово. Но... общинарите спят! Избори идват, а народът... кучета го яли!!!
Градът е за хората! публикува:
26 Септември 2019 | 08:34
Скоро се прибрах от Италия. Лоши хора живеят там. Нито едно кученце няма по улиците. Да му се радват, да му дават мазна храна на плочките, да си лежи пред входовете на домовете и магазините им. Да им лае през тихите нощи, да се сбива с друго добро кученце, дръзнало да премине през неговата територия. Да предизвиква полемика между добри кучкари и лоши човеци, дръзнали да им напомнят, че градовете са за хората, а кучетата трябва да се отглеждат в домове или дворове,а не по улици и градинки. Лайте и по мен и не забравяйте да си гледайте в краката, когато се разхождате по хубавия център, защото градът не е толкова голям и кучешки лайна ви дебнат навсякъде!
Тина публикува:
25 Септември 2019 | 23:18
Интересно как разбрахте каква съм като не сте ме виждали, а това, че говорите анонимно без да се легитимирате дава заявка,че сте малка,дребна и злобна мижитурка хаха Аман от селяци и простаци !
До ТинчетоХристинче публикува:
25 Септември 2019 | 22:43
Тина,Тина или Христина?Как да те нападнат кучетата,като ти си по-голям и по-гладен звяр от тях?
Петър публикува:
25 Септември 2019 | 21:53
Вие, трябва да си закриете сайта! Кучетата изобщо не са агресивни и това са фалшиви новини!
Въведете име... публикува:
25 Септември 2019 | 20:08
Въведете коментар...
Тина публикува:
25 Септември 2019 | 19:46
Как така мен един път не ме е нападнало въпросното куче, а работя на центъра и всеки ден минавам по този маршрут,където обитават кучетата? Хората са по-опасни драги мои! Защо като сте жирналисти не взехте мнението от работещите на “Аладин” да ви кажат? Те не гонят кучетата от там. Защо? Очевидно, защото не пречат на никого. Хората са жестоките, не животните!!!
Данъкоплатец публикува:
25 Септември 2019 | 19:39
А между Общината и сградата на кино "Синемакс" кучетата са ЧЕТИРИ - огромни и агресивни, особено вечер в по-късните часове. Само подсказвам, че някой трябва наистина да вземе спешни мерки, а всеки пострадал - да съди до дупка Общината!!!

Добавете Вашия коментар

TOP