ВНИМАНИЕ! Мъгла затруднява движението в Благоевградска област

15 Декември 2014 | 08:24
0 коментара
Общество

Мъгла затруднява движението в Благоевградска област. Силно ограничена е видимостта от гъстата мъгла по поречията на реките Струма и Места. Пътните настилки са частично мокри в определени усойни участъци от високопланинските проходи „Предел“ и „Папаз чаир“, съобщава кореспондентът на Pirinsko.com за региона.

Трафикът по Е-79 е с нормална интензивност в съботното утро. В участък от разклона за Рилски манастир преди Благоевград са създадени два обходни маршрута на главното трасе, заради строителството на АМ „Струма”. Поставени са необходимите пътни знаци. Затворен е участъкът от пътя София-Кулата между пътния възел за Петрич и Мелник и село Кулата. Движението се осъществява по обходен маршрут, който преминава през Петрич - Дрангово - Марино поле –Чучулигово - Кулата.

Поради ремонтни дейности на пътя Добринище - Гоце Делчев, по трасето има участъци, в които движението се осъществява само в едната пътна лента, участъците са сигнализирани.

Опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле и проходите „Папаз чаир” и „Предел” остава повишена.

От Областна дирекция на МВР – Благоевград апелират за повишено внимание от страна на водачите на ППС, шофиране със съобразена скорост, включени светлини и предпазни колани.

Добавете Вашия коментар

TOP