ВМРО представи в Сандански кандидата си за кмет на града Атанас Стоянов

06 Октомври 2019 | 14:44
0 коментара
Политика

Източник: ТВ Европа

ВМРО представи кандидата си за кмет на община Сандански Атанас Стоянов, както и листата си с общински съветници. Срещата с жителите на града започна с песни на народната певица Валя Балканска. Ако бъде избран за кмет на Сандански, Атанас Стоянов обеща повече прозрачност в работата на общината. И добави:

Всички ние сме тук, за да обсъдим бъдещето на Сандански. След по-малко от 3 седмици са местните избори, всички имаме задължението да изберем личности. Една от тези личности, съм аз. Докато готвихме нашата визия и документи с нашият екип се уповавахме на няколко основни принципа: Компетентно и открито управление на общината. Прозрачността при разпределянето на общинския бюджет. Не по-малко важен принцип – засилване на гражданското общество при взимането на решенията за града.

На представянето присъстваше и министърът на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов.

Крайно време е жителите на Сандански да отвоюват града си от ръцете на хора, които смятат че им се полага и е тяхна собственост. Години наред общината се управляваше по начин, по който се демонстрираше незаинтересованост и наглост, категоричен бе Каракачанов.

Добавете Вашия коментар

TOP