ВМРО издига Георги Думанов за кмет на Банско, депутатът Ат. Стоянов влиза в битката за Сандански

12 септември 2019 | 13:47
14 коментара
ВМРО издига Георги Думанов за кмет на Банско, депутатът Ат. Стоянов влиза в битката за Сандански

ВМРО издига за кандидат-кмет на Банско Георги Думанов. 48-годишният банскалия е многократен шампион по ски бягане, завършил е „Публична администрация” в ЮЗУ, развива бизнес в хотелиерството и е два мандата общински съветник.

Прощъпалникът му в местната политика е преди 8 години, когато влиза в листата за общински съветници на ВМРО от гражданската квота след покана на бившия кмет Александър Краваров. На местните избори през 2015 г. е избран за общински съветник от коалиция „Заедно за община Банско“, сформирана от ВМРО, ББЦ, „Атака” и ДСХ, на която водач тогава е бившият кмет на Банско Александър Краваров, който през март 2018 г почина.

„Георги Думанов е безпартиен и изповядва идеалите на ВМРО. Той отговаря напълно на критериите – да е местен, свестен и известен”, заяви за „Струма“ бившият лидер на организацията в Банско Костадин Хаджитодоров, който потвърди кметската номинация на войводите. Формулата на местните избори  ще бъде същата както досега – местна коалиция с водещата роля на ВМРО.

Войводите ще имат свои кандидати за кметове в 4 общини в Пиринско, заяви вчера зам. председателят на ВМРО и депутат Атанас Стоянов. Той самият влиза в кметската битка за Сандански, в Петрич ВМРО издигна местния лидер Стоян Божинов, в Банско – Георги Думанов, а в Благоевград – бизнесмена Иван Ризов. Кандидатурите се очаква да бъдат обявени официално до края на седмицата.

В общините, където ВМРО няма да издига свои кандидати за кметове, ще бъдат подкрепени тези на ГЕРБ. В Симитли ВМРО застава зад кандидатурата на Апостол Апостолов.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА в.Струма


Дивна публикува:
13 септември 2019 | 13:04
Великата промисъл на ПР изкуството, Конфуций на новото време, естета на худижествените науки, госпожица Тенева няма ли да даде мнение за кандидата, да пусне статийка, някое фотосче, нещо по-така? Айде, че в ПИК вече я изпревариха с порнографксите снимки, време да измисли и тя нещо ново, да покаже че още е на гребена на вълната, макар и на 76 г. ...
Ей "наблюдателния" - публикува:
13 септември 2019 | 12:42
Па кажѝ нешчо за Мацуревата маскара.Оти не е бил сношчи в Добринишче с Монтофонецо на срешча с гербаджиите там??? Ели векье не са група? Май,май и той се ружа за кмет на Банцко,а???
Ей "наблюдателния" - публикува:
13 септември 2019 | 10:44
Па шче речеш за кмето ви бе?Дали е по-трошка охулен?!
наблюдателен публикува:
13 септември 2019 | 10:09
кат го глеам на снимката той си е охулен по принцип шче го хулаа ошче
Хм публикува:
13 септември 2019 | 09:30
Бая гербаджии че гласуваа за него, така че има шанс с Кадевото да са на балотаж
Иван Бистрин публикува:
13 септември 2019 | 09:09
И нека троловете като мен, да започнат да го хулят сега !
AS публикува:
12 септември 2019 | 21:09
ВСЕКИ ДРУГ БИ БИЛ ПО-ДОБЪР КМЕТ ОТ НАСТОЯЩИЯ. ТОЙ ПРЕКРАЧИ ВСИЧКИ ГРАНИЦИ ВКЛ. И НЕЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ХОРАТА. АКО НЕ СЕГА ТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ВСИЧКО. СЕГА ГО ОСТАВЕТЕ ДА СЕ НАСЛАДИ НА КЪЩАТА. - ДАЙТЕ МУ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ......
Т.Т. публикува:
12 септември 2019 | 17:09
Войводите се изложия яко!!!! Само Кадев той е печелившия избор!!
да се уточним за интригите от ГЕРБ публикува:
12 септември 2019 | 16:54
като член на Заедно за община Банско искам да уточним пред хората четящи Пиринско а то е: Никой на никой няма да разпилява гласовете Излизаме в битка с морал , достойнство и гордо вдигната глава .Решението в изборния ден ще го даде народа ,интригите от страна на някой ,че разпиляваме гласове са пълна лъжа и че Коалицията около Кадев подкрепя и ще подкрепи Икономов или ВМРО -Заедно за община Банско ще подкрепи Икономов са пълна художествена измислица .Ако се стигне до балотаж ,а той е неизбежен т о да сте сигурни ,че тия от партия ГЕРБ дето гъза и главата им са взаимозаменяеми ще им стане много горещо. Водете позитивна кампания и не се занимавайте с глупости и интриги.Алтернатива сме ,не сме зависими, да опитахме да направим коалиция с ГЕРБ ,но за съжаление нищо не се получи за което съжаляваме,но това суверенът ще го реши в края на Октомври кой крив кой прав.Престанете с интригите и хуленето ,гледайте си електоралната маса както ние правим и по живо по здраво да минат изборите и по добрият да спечели.
ОБС публикува:
12 септември 2019 | 16:47
Достоен ...смешник :))) За толкова години в ОБС гласува само "въздържал се", безпартиен е, ако искате да знаете мнението му питайте жена му... Демек човек с мнение и виждане :))))))))))) Не може да продума две думи.... Изглежда достойно... за пазач на паркинг.... Тоя ли искате да е лицето на Банско??????????
ВМРО умре публикува:
12 септември 2019 | 16:43
Лелелеле щом издигате таа мишка за кмет сте я закасали... той не може а си обърше сополето виа па за кмет че го турите .....
Владо публикува:
12 септември 2019 | 16:39
Браво! Сус Гошо Мас начело сичко е наред! Страхотен избор! хахахах
запознат публикува:
12 септември 2019 | 16:25
Не се заблуждавайте нарочно го издигат да разпиляват гласовете ни! Единствения шанс за промяна на Банско е независимия кандидат подкрепен от всички партии. Не си хварляйте гласовете на вятъра за този смешник!
активист публикува:
12 септември 2019 | 15:46
Бпаво за избора. този пат ВМРО ще победи. само напред!!

Добавете Вашия коментар!