Владимир Москов ще замества Нинова по време на кампанията за лидер на БСП

04 Август 2020 | 12:25
1 коментара
Политика

Кметът на Гоце Делчев, Владимир Москов ще замества Корнелия Нинова като председател на БСП, докато тя участва в кампанията за избор на лидер на партията. Това обяви самата Нинова на брифинг в централата на партията.

Корнелия Нинова съобщи  също, че излиза в отпуск, докато тече кампанията. Даде и подробности около предложенията за кандидати. 52-ма са общо предложенията, от тях обаче много малко вече са подали заявления, че ще участват в състезание. Срокът за това е 6 август.

Отчетно изборната кампания и към своя край. От 300 конференции остават да се проведат само 8. Дотук има 52 души номинирани за председател на партията. На 6-ти август, в четвъртък,  изтича срокът, в който номинираните трябва да подадат документи дали се кандидатират или не.

Днес аз подавам своите документи и се кандидатирам за пряк избор на председател, допълни още Нинова. И поясни, че от  12 август излиза в предизборна кампания.

Галина Василева (Перник), Кристина Михайлова (Перник), депутатите Красимир Янков и Валери Жаблянов, както и Георги Тодоров (Бургас) са подали декларации, че ще участват в избора на председател, обяви Нинова. Кирил Добрев все още не е дал отговор.

Очаквайте подробности.

Добавени коментари

СТАНИШЕВ публикува:
05 Август 2020 | 10:33
КОРНИ трябваше да сложи ПИНКО от БАНСКО още малко да се орезилим БАНСКО вече ПОТТТЪЪНА ПОТЪЪЪНА ЯКО!С ЦЪРВЕН КМЕТ СОМО РАЗРУХА И НИЩИТА ГИ ЧАКА БАНСКАЛИИИ

Добавете Вашия коментар

TOP