Владимир Москов ще замества Нинова по време на кампанията за лидер на БСП

04 август 2020 | 12:25
1 коментара
Владимир Москов ще замества Нинова по време на кампанията за лидер на БСП

Кметът на Гоце Делчев, Владимир Москов ще замества Корнелия Нинова като председател на БСП, докато тя участва в кампанията за избор на лидер на партията. Това обяви самата Нинова на брифинг в централата на партията.

Корнелия Нинова съобщи  също, че излиза в отпуск, докато тече кампанията. Даде и подробности около предложенията за кандидати. 52-ма са общо предложенията, от тях обаче много малко вече са подали заявления, че ще участват в състезание. Срокът за това е 6 август.

Отчетно изборната кампания и към своя край. От 300 конференции остават да се проведат само 8. Дотук има 52 души номинирани за председател на партията. На 6-ти август, в четвъртък,  изтича срокът, в който номинираните трябва да подадат документи дали се кандидатират или не.

Днес аз подавам своите документи и се кандидатирам за пряк избор на председател, допълни още Нинова. И поясни, че от  12 август излиза в предизборна кампания.

Галина Василева (Перник), Кристина Михайлова (Перник), депутатите Красимир Янков и Валери Жаблянов, както и Георги Тодоров (Бургас) са подали декларации, че ще участват в избора на председател, обяви Нинова. Кирил Добрев все още не е дал отговор.

Очаквайте подробности.


СТАНИШЕВ публикува:
05 август 2020 | 10:33
КОРНИ трябваше да сложи ПИНКО от БАНСКО още малко да се орезилим БАНСКО вече ПОТТТЪЪНА ПОТЪЪЪНА ЯКО!С ЦЪРВЕН КМЕТ СОМО РАЗРУХА И НИЩИТА ГИ ЧАКА БАНСКАЛИИИ

Добавете Вашия коментар!