Владимир Москов и Радослав Ревански представят Пиринско в Комитета на регионите

01 Юли 2020 | 15:01
0 коментара
Общество

Поредно признание за опита и знанията на кмета на община Гоце Делчев – Владимир Москов, признание и за качествата на младия кмет на община Белица – Радослав Ревански.

Днес Министерският съвет прие решение за одобряване на кандидатури за представители на Република България за членове и заместник-членове на Комитета на регионите на Европейския съюз за мандат 2020-2025 г.

Република България ще продължи да бъде представлявана от 12 членове и 12 заместник-членове в състава на Комитета на регионите.

Сред одобрените кандидатури на 11 членове и 12 заместник-членове на Комитета на регионите на Европейския съюз, които са предложени от Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България, отново е управникът на Гоце Делчев – Владимир Москов. Заедно с него доверието на своите колеги е получил и кметът на Белица – Радослав Ревански. Членове на делегацията са още Таня Христова - кмет на община Габрово, Емил Иванов - кмет на община Своге, Живко Тодоров - кмет на община Стара Загора, Златко Живков - кмет на община Монтана, Иван Алексиев - кмет на община Поморие, Малина Едрева - общински съветник в Столичен общински съвет, Неджми Али - кмет на община Джебел, Павел Гуджеров - кмет на община Раковски, Румен Гунински - кмет на община Правец, и Стефан Радев - кмет на община Сливен.

Обновеният състав на делегацията отразява резултатите от последните местни избори и е съобразен с общите принципи на Договора за функциониране на Европейския съюз./илинден прес/

Добавете Вашия коментар

TOP