Visa подкрепя културния дух на Банско

11 Август 2017 | 17:14
0 коментара
Култура

 

През август емблематичният курорт стана домакин на световноизвестни местни и чужди музиканти на ХХ джаз фестивал

 

София, 11 август 2017 г. – Глобалната платежна технологична компания Visa подкрепя 20-то юбилейно издание на джаз фестивала в Банско и дава своя принос за развитието на местната общност и културния живот в Югоизточния регион. За периода 5-12 август с участието на компанията жителите и многобройните гости на Банско се докоснаха до виртуозни джаз изпълнители и  формации от България и чужбина. Днес и утре концертите започват в 19 ч на площад „Никола Вапцаров“.

Всяка година фестивалът в Банско привлича любители на джаза, представители на бизнеса и политици – голяма част от тях картодържатели на Visa и собственици на Visa Premium продукти. За да отговори на потребителското търсене, Visa се стреми да представи разнообразните възможности, които носят  Visa Premium продуктите. Картите Visa Gold, Platinum и Infinite са гаранция за атрактивни оферти към техните собственици – от специални предложения и комплименти при посещение в избрани бутици, барове и салони в България,  до отстъпки при пътуване и преференциални цени на резервации, както и привилегии във внимателно подбрани хотели по целия свят, всички те представени на електронната Visa Premium платформа. Повече информация за Visa Premium продуктите може да бъде намерена на www.visabg.com/premium.

По традиция, от първия фестивал в Банско през 1998 г., програмата представя стилове и формации от почти всички жанрове в джаза. През годините на сцената са се представили Биг Бенда на Българското национално радио, формациите на Вили Казасян, Георги Борисов, Ангел Заберски, Благоевградският Биг Бенд, няколко оркестъра от Германия и Австрия, както и световни джаз изпълнители като Скот Хамилтън, Аксел Цвингенбергер,  Силван Цинг, Фреди Коул и много други. За повече информация, моля, посетете официалния уебсайт на събитието www.banskojazzfest.com.

Верни на отдавнашните си традиции да е част от културни събития, по-рано тази година  Visa беше партньор с международния джаз фестивал A to JazZ, където за потребителите работеше специален Speed.Bar, предлагащ бързи и удобни електронни разплащания при покупка на храна и напитки. Благодарение на това посетителите на фестивала имаха възможността да се отдадат пълноценно на музиката и изпълнителите.

Добавете Вашия коментар

TOP