ВиК-Благоевград с инициатива за възрастните хора

09 Април 2015 | 16:46
0 коментара
Общество

Великият ден на Възкресението кара всеки от нас да потърси смисъла на Христовата жертва. И ни дава възможност да направим нещо добро, да върнем вярата в очите на отчаянието, да стоплим нечия самотна душа, да помогнем на някого в нужда, да намерим сила да се отърсим от изкушенията и  материалните измерения в живота ни.

Трудните моменти и предизвикателствата, пред които ни изправя настоящето, често ни карат да потърсим съвет от мъдрите хора, от тези, които са преживели много повече от нас.

Възрастните хора на България са най-достойните пазители на моралните ценности и добродетели. За съжаление повечето от тях живеят на и под прага на бедност. Въпреки това те са най- изрядните и отговорни наши клиенти.

Те имат нужда от нашата подкрепа и от нашето признание.

“Водоснабдяване и канализация” ЕООД-Благоевград стратира поредната си инициатива, насочена към тях. Във всички обекти на дружеството можете да видите нашите стикери „Уважаваме възрастните хора”. Нека този символ ни припомня всеки ден, че те заслужават специалното ни внимание и искрено уважение!

Надяваме се, че започвайки инициативата в Светлите дни на Възкресението Христово, ще приобщим всички жители на област Благоевград към тази благородна кауза!

Добавете Вашия коментар

TOP