Вижте кои четири зодии са с необикновено силна интуиция

27 Ноември 2020 | 06:52
0 коментара
Любопитно

Това са четирите зодии с необикновено силна интуиция, която никога не ги подвежда, посочва Edna.bg. Вижте повече във видеото от канала "Видео хороскопна VBOX7.

Рак

Не можете да скриете от Рака какво чувствате наистина. Дори ако се опитвате усилено да потиснете чувствата си и да запазите безизразно лице, Ракът няма да се хване на нищо от това. Те могат да виждат директно през вашата маска. В крайна сметка Ракът получава силата си от Луната, владетел на емоциите и подсъзнателните чувства. Да разбира какво всъщност се случва с другите е това, което прави най-добре. Ракът може да усети кой има добри намерения и кой лоши с почти свръхестествена лекота. Ако Рак ви вярва, това е така, защото той знае в сърцето си, че може да ви се довери.

Везни

 Те са изключително наблюдателни и могат да виждат нещата ясно. Везните гледат на нещата без пристрастия, поради което интуицията им е изключително точна и надеждна. Тъй като зодията на преценка и баланс, те могат да видят дадена ситуация без пристрастия или предразсъдъци, така че можете да сте сигурни, че тяхната перспектива не е помрачена от собственото им мнение. С други думи, те могат да правят разлика между това, в което искат да повярват, и това, което всъщност е истината. Интуицията на Везните им помага да се ориентират през конфликти и да маневрират през социални ситуации като истински победители.

Скорпион

 Винаги са на две стъпки пред всички останали. Когато Скорпион ви погледне в очите, може да се почувствате сякаш гледа директно в душата ви. Толкова силна е неговата интуиция! Докато повечето хора предпочитат да избягват истината, Скорпионът е програмиран постоянно да я търси. Скорпионът се управлява от Плутон, планетата на тъмнината и трансформацията, която е една от най-мистичните планети. Плутон улеснява Скорпиона да се освободи от логичния си ум и да остави решенията да се трансформират от неговите вътрешни чувства.

Риби

Те са в постоянна връзка със своето подсъзнание. Рибите са чувствителен воден знак и могат да уловят дори най-фините вибрации. Те знаят, че нещо се случва, преди някой друг да го разбере. Рибите са свързани с 12-ия дом на духовността и са управлявани от Нептун, планетата на мечтите и отвъдните царства. Те знаят по-добре от всеки друг, че истината често е много по-нюансирана и загадъчна, отколкото изглежда. За щастие, тяхната интуиция почти винаги достига до съзнанието и решенията им – истината може дори да им дойде насън.

Добавете Вашия коментар

TOP