Вижте как лъжат различните зодии

18 Юли 2016 | 03:45
0 коментара
Общество
Вижте как лъжат различните зодии

Различните зодии лъжат по различен начин и в различна степен.Близнаците например лъжат много, но ако питате тях, това е просто любимата им игра. Близнаците лъжат виртуозно от ранна възраст.

Девите лъжат от време на време, но не много убедително. Те се притесняват от това, че лъжат, изчервяват се, заекват и не постигат желания резултат.

Козирозите лъжат, когато трябва да направят впечатление. За тях лъжата е начин да убедят хората във високия си материален и социален статус.

Лъвовете лъжат царски, с голям замах. Те запомнят всяка подробност от изобретената от тях лъжа и затова тя трудно може да бъде разобличена. Лъвовете лъжат, за да скрият емоциите си.

Овенът лъже, за да избегне някоя неприятна ситуация. Това важи за моменти, в които е принуден да направи нещо, което не иска – тогава си измисля някое оправдание.

Раците не обичат да лъжат. Те прибягват до лъжа, само ако трябва да пощадят чувствата на близките си. За представителите на тази зодия е характерно да излъжат детето си, че кучето има нов стопанин, вместо да им кажат, че е умряло от старост.

Рибите лъжат много, но според самите тях те просто се опитват да вкарат реалността в света на фантазиите си. Рибите лесно разпознават лъжата, тъй като са наясно с методите за измама.

Скорпионът лъже само когато трябва да заздрави впечатлението, което е направил на човека срещу него. Често Скорпионът лъже, за да получи материални облаги.

Стрелецът лъже с вдъхновение, но без много смисъл, предимно за дребни неща, което вбесява близките му, тъй като лесно го разкриват.

За Телеца лъжата е изкуство. Той плете паяжина от лъжи, за да предизвика необходимите за него емоции у слушателите. Много често Телецът лъже, за да откаже някаква услуга на приятел.

Везните не обичат да лъжат, за тях лъжата е начин да докажат на света, че всичко в живота им е под техен контрол.

Водолеят не лъже, той просто не казва цялата истина, за да не се чувства като лъжец. Водолеят не понася моментите, когато усети, че самият той е бил 

Добавете Вашия коментар

TOP