Вие питате, Алена отговаря...

07 Октомври 2018 | 19:30
0 коментара
Любопитно

Овен

През идната седмица е добре да преодолеете склонността си да искате всичко от живота, както и да действате едновременно в много направления – така само прахосвате енергията си.

Ако желаете да постигнете нещо трайно, поставяйте си конкретни цели и се концентрирайте върху тях. Някои неясноти в работата ще се изяснят.

Телец

Седмицата ще е особено успешна в професионално отношение. Може пред вас да се открие възможност за развитие или просто събитията да се стекат във ваша полза.

Периодът е чудесен да започнете нов проект. Каквито и амбиции да имата, най-важното условие да ги реализирате е да работите в екип.

Близнаци

През дадения период ще сте сред късметлиите – ще се радвате на откриващи се нови възможности, може да се впуснете в приключение или да предприемете интересно пътуване. За повечето от вас всичко това ще се случва лесно и безпроблемно. Дните са чудесни за придобиване на нов опит и образование.

Рак

Най-накрая ще изпитате облекчение, защото ще реализирате проблеми, които в последно време не са ви давали мира. В душата ви вече няма да цари смут, ще гледате реалистично на нещата и вероятно ще придобиете по-голяма яснота за това, което предстои. Необходима е повече вяра в себе си и съдбата.

Лъв

Астрологичните влияния са позитивни за бизнеса и за професионалното ви развитие. За да се възползвате от тези въздействия, съсредоточете се върху определена цел и вложете цялата си енергия в нейното осъществяване. Шансовите ви за кариерно развитие в момента са добри, така че не си губете времето и действайте.

Дева

Следващите дни бележат началото на период, през който ще се открият възможности за усъвършенстване и за подобряване на аспекти от всекидневието ви. Не се обезкуражавайте, ако през следващите дни не виждате резултатите от случващите се промени. Тази седмица е едва началото на големите размествания.

Везни

Ще се радвате на хубави емоции в отношенията си с близките. Ще имате добро настроение, ще гледате позитивно на случващото се. Дори да възникнат проблеми, по-лесно ще намирате решение. Способността ви да общувате и да споделяте мислите си ще бъде от голяма полза за вас. Връзката ви с любимия човек ще стане хармонична.

Скорпион

Би било добре да си напомняте, че проблемите понякога са скрити благословии. Това, което ви изглежда като трудност, може би всъщност е възможност. За да се възползвате от нея обаче, по всяка вероятност трябва да се размърдате и да предприемете някакво действие. Не се колебайте да защитите себе си, ако злоупотребяват с вас и покажете характер.

Стрелец

Предстои ви чудесна седмица. Ще я започнете в добро настроение, водени от желанието да правите онова, което обичате. В понеделник и вторник едва ли някой ще успее да ви засенчи – ще привличате лесно вниманието на околните и ще се превърнете в душата на компанията. След сряда ще насочите интереса си към някои по-практични въпроси.

Козирог

През дадения период ще успеете да си отдъхнете от някои стари дела. Може би сте имали неотложна задача или сте били затруднени в общуването си с партньора. Не се притеснявайте, вече ще бъде по-леко, тъй като ще намерите разрешение на проблемите. По-добре не предприемайте нови начинания.

Водолей

Идната седмица ще е особено благоприятна за вас – възможно е успешно да положите ново начало в определена област от живота си. Всичко, които подхванете, ще се случва лесно и без усилия. Късметът ще бъде с вас, и то не само сега, а и през следващите месеци. Старайте се да поддържате нагласати си позитивна.

Риби

Възможно е седмицата да започне за вас с изненада, която ще ви поднесе ваш близък човек – колега, роднина или приятел. В средата на периода съвестно изпълнявайте обещанията, които сте поели преди време към началник, клиент или делови партньор. Обстоятелствата за вас ще се подреждат по изключително благоприятен начин, така че не губете ценно време в колебания.

Добавете Вашия коментар

TOP