Видеокамери разобличиха в кражба банскалията Атанас Кехайов - "Насе Фифи"

28 Юни 2018 | 19:12
10 коментара
Общество

Видеокамери разобличиха в кражба на ремарке банскалията Атанас Кехайов - "Насе Фифи".

За времето от 21:15 часа на 15.06.2018г. до 21:20 часа на 27.06.2018г. в местността „Черешата“, землище на гр.Банско, същият е извършил кражба на прикачно самосвално ремарке без регистрационни табели, което се е намирало пред пункт за изкупуване на черни и цветни метали. След проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на РУ-Банско, е задържан А.К./30г./ от гр.Банско, това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

Според източник на Pirinsko.com, именно видеокамери са разобличили небеизвестния банскалия Атанас Кехайов.

Ремаркето е издърпано с трактор "ЮМЗ" до ферма, където полицията го намерила разфасовано. Той имал и помощник от разложкото село Елешница по прякор "Джерманеца". Трактора е паркиран в двора на полицията в Банско, като веществено доказателство. По случая е образувано досъдебно производство.

Видеокамери разобличиха в кражба банскалията Атанас Кехайов -

"Насе Фифи"  е стар познайник на полицията. Заподозрян бе, че съдействал за откраднат банкомат в началото на 2016 година. Банкомата бе монтиран във фоайето на банка ДСК в Банско. Сигналът за взломния обир бе подаден към 3.45 ч след полунощ в полицията на града. Извършителите му и към момента остават неразкрити, но празния банкомат тогава бе намерен в близост до семейната ферма на Кехайови.

Припомняме, че Атанас Кехайов е брат на криминално проявения Георги Кехайов – "Фифи", който преди една седмица заедно с трима разложани бяха разобличени в кражба на дърва за огрев от частни домове в гр.Банско и складова база, чието точно количество е в процес на установяване.

Името на 33 – годишният банскалия Георги Кехайов – "Фифи" стана известно миналата година, когато в автомобила му бе намерено голямо количество наркотици, при полицейска проверка на ул. "Шаркьой" в Разлог, докато управлявал автомобила си "Фолксваген Пасат". В автомобила е намерено и иззето бяло, прахообразно вещество с тегло около 38 гр., което след направен полеви тест е реагирало положително на хероин. Георги Кехайов – Фифи бе задържан със заповед за задържане до 24 часа в РУП-Разлог и освободен след разпит, като имаше съмнения, че намереното наркотично вещество е подхвърлено в автомобила на "Фифи".

TOP