Веселин Маринов за оставката на Цветанов: Това е удар по достойнството му! Ще го изживее трудно!

01 Юни 2019 | 09:21
3 коментара
Общество

Знам, че той вече не е това, което беше до вчера. И дойде като гръм от ясно небе за мен и за всички мои близки. Дори за момент спрях автомобила и изпаднах в някакви размисли - колко мръсно нещо е политиката. Едва ли има нещо, което е по-некоректно на този свят от политиката, заяви Веселин Маринов по повод оставката на Цветан Цветанов от ръководните постове в ГЕРБ.

 

Изказването на певеца в ефира на Дарик радио е от четвъртък - ден преди репликата на премиера Борисов "Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее на концертите. Ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията, не се съобразиха на моменти с мен."

 

Маринов описва Цветанов така: "Той се научи на удари, на некоректност, той се научи на много работа. Той има зад гърба си много хора в цялата страна, които знаят колко работи, колко е качествен и колко е честен човек. Това е удар по достойнството му, по неговия морал. Ще го изживее вътрешно трудно. Но мисля, че няма да го покаже пред обществото, дори и пред другите му близки хора, защото е уникален човек, силен."

 

Бяхме с него последно заедно по време на няколко предизборни концерта, уточни за последните си срещи с Цветанов певецът.

Добавени коментари

живко публикува:
01 Юни 2019 | 14:30
Простете му тои беше грешен. За такива крадци,мястото им е затвора. Да ама няма закони,законите са за кокошкаря.
Гошо публикува:
01 Юни 2019 | 13:06
Веско, защо не каже какво беше физкултурника Цветанов и какво е сега алчния Цветанов ? Като жизнен статус бе,Веско !
ИЗБИРАТЕЛ: публикува:
01 Юни 2019 | 10:48
А достойнството на цял един народ къде остана! Та ще се занимаваме с достойнството на един физкултурник-крадец?!

Добавете Вашия коментар

TOP