Веселин Маринов вече живее в Разлог, освободи екипа си

08 Декември 2021 | 15:45
1 коментара
Любопитно
Веселин Маринов вече живее в Разлог, освободи екипа си

Заради малкото концерти Веселин Маринов е бил принуден да уволни екипа си от музиканти, тонрежисьори, осветители, с които правеше концертите си.

“Аз действително бях единственият, който поддържаше толкова голям екип, но те вече са освободени и всеки се опитва да намери своето място и да оцелее”, казва бардът на любовта. За сметка на това Маринов, който има два брака зад гърба си, се чувства удовлетворен у дома. “Личният ми живот е съвършен” – категоричен е певецът. – Моята дъщеря намери най-хубавия зет, който мога да имам. От тяхната любов дойдоха внуците, които ми помагат да се преборя с днешните си проблеми. Заради тях се държа – да съм достоен дядо и да помагам като родител на моите деца”, с усмивка споделя Маринов.

Той е горд, че двамата млади кръстили единия внук на него – Веселин. Певецът е традиционалист и смята наследствеността в имената от първостепенно значение за продължаването на рода, пише bgdnes.bg. Доволен е, че е възпитал щерката Йоана именно в такива ценности. “Обичам България и виждам, че това не кореспондира с новите тенденции, а с това, в което са ме възпитавали моите родители и учители”, заяви той. Другата му голяма радост в живота е неговата любима. “Веселина напълни дома ми с любов и желание да се прибирам винаги откъдето и да е. Тя е моето щастие”, категоричен е Маринов. Двамата с любимата му съвсем скоро са се преместили от столицата в Разлог. Пандемията е наложила тази промяна според тях.

Добавени коментари

Аха публикува:
08 Декември 2021 | 16:42
Rosica dimitrova mu e lubovnica vseki den e nego

Добавете Вашия коментар

TOP