Версия: Иво Аръков пребит от ревност

19 Юли 2014 | 07:51
0 коментара
Криминално

Основната версия за побоя над актьора Иво Аръков е ревност, пише "Стандарт". Това довериха полицейски източници, които разследват случая. Както БЛИЦ вчера първи писа за инцидента, Аръков бе бил жестоко пребит с метални пръти от двама мъже в столичния квартал "Манастирски ливади" минути след полунощ в петък. Откаран е в неврохирургията на ВМА с контузно-разкъсна рана на главата. Спасил го е приятелят му Милко Малкия, с когото е бил на път към дома си.Причините за инцидента засега не са ясни. Според запознати вероятно става дума за сплашване, а не грабеж, тъй като нищо от вещите на актьора не липсва. 

Една от основните насоки на разследването е свързана с ревност. Неотдавна 25-годишният актьор се раздели с дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков - Мика. В сериала на bTV "Фамилията" той играеше зет на Стефан Данаилов и съпруг на Яна Маринова. Запознати не изключват и гей връзка в случая, тъй като младият актьор имал доста обожатели и сред мъжете. 

Другата версия на разследващите е свързана с дългове. Според запознати Аръков взел голяма сума пари, за да отвори мексиканския ресторант "Ел торо" в един от столичните молове. Той взел кредит от 35 000 лева. Бизнес партньорът му Антон Данев обаче неотдавна го изоставил и Аръков изпаднал в неплатежоспособност. Според Търговския регистър двамата вкарват по 20 000 лв. във фирмата. През март Аръков откупил дяловете на Данев срещу 26 000 лв. 

От МВР заявиха единствено, че работят по случая. Самият актьор потвърди, че е станал мишена на побойници чрез отворено писмо с призив да не се правят неверни интерпретации. Аръков благодари на съдбата, че е бил заедно със своя приятел Митко Малкия и така не се е стигнало до по-тежки последствия. Кой е въпросният Митко също не е ясно, но се говори, че е лице от крими контингента. 

Според запознати вчера следобед Аръков е дал подробни показания в Шесто РПУ. Той е изразил и съмненията си кой би могъл да е нападателят му. Материалите по случая ще бъдат докладвани на Софийската районна прокуратура. /БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP