Венци Стефанов: Бях убеден, че ще спечелим във Финландия, дано Левски отстрани колоса Вадуц

12 Юли 2018 | 23:26
0 коментара
Спорт

Президентът на Славия Венци Стефанов поздрави футболистите си за отличния мач във Финландия. "Белите" спечелиха с 1:0 гостуването на Илвес (Тампере) в Хелзинки от първия квалификационен кръг на Лига Европа. В герой за Славия се превърна Момчил Цветанов, който вкара единственото попадение в 80-ата минута, когато му асистира Галин Иванов.

"Хубава победа, макар че заслужавахме да спечелим с още по-добър резултат. Да, не е убедителна, но и най-грозната е по-хубава от загубата. Бях убеден, че днес ще спечелим", коментира Венци Стефанов за БЛИЦ от Хелзинки веднага след мача.

"Ударихме греда, отмениха ни и гол, но съдията не изигра ключова роля. Сами си попречихме да спечелим с разлика. Можехме да вкараме поне още един гол. Надявам се на реванша в София да довършим започнатото и да продължим напред в Лига Европа, елиминирайки Илвес", каза босът на Славия.

"Koй отпадна преди години от Тампере? А, да, сетих се! Отборът, който победихме на финала за Купата на България. Нещата се менят, животът се мени. Пожелавам им да отстранят този колос Вадуц. Имат шанс, независимо, че загубиха снощи. Дай Боже всички български отбори да се класират напред", продължи Стефанов. 

"Победихме изцяло с българи в състава. За пореден път доказахме, че и с българи могат да се постигат успехи. Преди мача казах на момчетата да се борят като истински българи. В Хелзинки бяхме подкрепяни от много сънародници, благодарим им. Съперникът имаше 4-5 тъмнокожи момчета, но не можаха нищо да направят срещу нашите герои", добави Венци Стефанов.

"Желая и на вас много успехи. Вие сте най-четената медия и винаги с удоволствие откликвам на молбите ви за интервюта. Продължавайте да бъдете така коректни с всички", завърши босът на Славия.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP