Велокрос „Добринище”, по случай празника на града

22 Септември 2019 | 15:38
5 коментара
Общество

Днес, ден преди празника на града, от центъра на Добринище официално беше даден старта на традиционния Велокрос, на който основен спонсор е Община Банско.

Тази година организаторите от велоклуба решиха състезанието да бъде с опознавателен характер. На участниците бяха предложени маршрути с различна сложност, съобразени с възможности и възраст, всички сред дивната планинска природа.

Организаторите предложиха атрактивен финал, разположен пред басейна на хотел Алфа Спа, който е един от спонсорите на събитието

. Всички финиширали можаха да се поздравят и да си пожелаят до нови срещи, с препоръката тази проява да привлича повече семейства, решили да спортуват заедно и да опознават природата. 

Добавени коментари

И още малко публикува:
23 Септември 2019 | 11:18
Чуй бе кретен! Питах за гащите на Икономов и Галчев, а не за гащите на жена ти,майка ти,сестра ти или който и да е от твоята смърдяща фамилия!Така,че много внимавай в писанията си!Теб лично с нищо не съм те засегнал,но ако тия двамата са ти толкова близк-повече от твоите близки -е съвсем друга работа!Ако имаш акъл-помисли си.И не съм отправил въпросът към тебе!Шо те боли курец за тия двамата?!
Отговор на "До питащия" публикува:
23 Септември 2019 | 11:09
За твое улеснение - гащите на майка ми са си на нея.Но мога да ти съдействам да ги вземеш.Лично ще те заведа на гробищата да ги вземеш!
Китан публикува:
22 Септември 2019 | 21:49
За Драгунчйо лошо да не пишете Ей! Той ще ни е кмет!
До питащия публикува:
22 Септември 2019 | 21:14
На майка ти гащите са у нас, всяка вечер ги събува
Питане: публикува:
22 Септември 2019 | 16:28
Икономов и Галчев ще участват ли по къси гащи? Или без гащи?

Добавете Вашия коментар

TOP