Великденско пророчество: Ще дойде жена, която ще дигне България!

18 Април 2020 | 15:39
1 коментара
Любопитно

Слава Севрюкова е сигурна, че жена ще изправи България на крака. Тя ще върне забравените основни български ценности. Жената лидер ще възроди в политическият живот истинското родолюбие. 

Слава Севрюкова е убедена в това.

„Това ще е белег за изплащане на българската карма”, предрекла Слава Севрюкова. Този период вече идва. В него ясновидката твърди, че държавата ни ще тръгне към добро.

„Държавата ни ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но никоя няма да успее. Напротив – ще я крадат. Ще се изредят тия, ония.

И ще дойде да ни управлява жена, която ще изправи на крака държавата. Това ще се случи между 2017-2018 година”, разяснява точната гадателка на България.

България е напълно срината. Тя вече не е държава, а територия. Разграден двор. Това пророчество е изпълнено. На второ място по смъртност сме в света, след едно африканско племе!

Първо място държим в света по самоубийства. Умираме от рак и инфаркт, болести, доказани от стрес.

С най-ниските пенсии сме в Европа. Дори в някои африкански държави са по-високи от нашите. 

Положението със заплатите е идентично. У нас е на лице най-голямата корупция в целия Европейски съюз!

Беззаконието и несправедливостите на които ни подлагат управляващите, са неизброими. Но светлина в тунела е пророчеството на Слава Севрюкова. 

Тя е категорична, че след като жена ни управлява, България ще тръгне нагоре.

„С промяната много лидери и партии ще се сменят. Начело ще застане жена за пример и истински лидер. Тогава ще изплуваме рязко нагоре. Ще настъпи невероятен разцвет във всички отрасли”, е предсказала още Слава Севрюкова.

Очевидно жената, за която гадателката говори, още не е изгряла на политическия ни небосклон. Но би трябвало скоро да се появи, според светлото й пророчество, пише topactualno.com.

Добавени коментари

slavina2 публикува:
19 Април 2020 | 05:11
sigurno nqma da q do4akame

Добавете Вашия коментар

TOP