Вбесени майки нададоха вой срещу безразборното паркиране на автомобили по тротоарите в Благоевград

26 Март 2018 | 11:18
3 коментара
Общество

Майки от Благоевград нададоха вой срещу безразборното паркиране на автомобили по тротоарите в града.

По думите им положението е особено трагично в събота и неделя, когато нагли шофьори оставят колите си, където има падне и това възпрепятства преминаването на майките по тротоара.

„Всеки ден е така,аз като майка с количка и с дете за ръка от другата страна всеки ден трябва да ходя по улицата.Ехооо докогааа?”, гневно избухна в групата „Забелязано в Благоевград” млада майка.

Десетки я подкрепиха във форума, повечето от тях също заявиха, че безобразието е нетърпимо.

„Ужасно нагли типове....навсякъде в града е така..човекът е прав, че трябва вече да се звъни на паяка и като веднъж се опарят ще си помисли следващия път на кой тротоар да паркира...”, избухна друга потърпевша.

Коментарите оставяме на вас.

Добавени коментари

Милена публикува:
28 Март 2018 | 22:19
Вярно е, че много често майките бутат колички по улицата, но си има причина за това. Криви плочки, дупки, дърво в средата на тротоара и прочие примери. Ами сори, но как да си бута детето в количката, когато е като картофена нива.
Добра Спасова публикува:
26 Март 2018 | 14:14
Лесно е да си вбесен във ФБ! Като не ви харесва, излезте пред Общината и протестирайте! Или е по-лесно да се стои по кафенетата.
Gdhshsh публикува:
26 Март 2018 | 13:01
"Вбесените майки" хиляди пъти съм ги виждал при свободни тротоари да бутат количката по пътното платно, така че да не мадават много вой, а да си гледат децата.

Добавете Вашия коментар

TOP