Васил Найденов взриви от емоции Банско по време на свой концерт

29 Декември 2018 | 10:02
0 коментара
Култура

Обичаният от стари и млади певец, Васил Найденов взриви от емоции Банско по време на концерт в елитен хотелски комплекс в града.

Той изпълни пред препълнената зала всички златни хитове на българската мизука, като повече от 2 часа публиката бе в еуфория.

Хора от всички възрасти пяха заедно песни като: „Телефоннна любов“, „Адаптация“, „А дали е така“,“Огън от любов“, „Синева“ и много други, оставили своя вечен отпечатък в златната история на българската музика.

„Всички тези златни български хитове отключват индивидуални лични спомени в съзнанието на всеки сънародник. Именно това поражда и Коледата като празник. Точно затова планувахме организацията на този концерт между Коледа и Нова година, когато всеки се връща назад в годините и с усмивка си спомня за доброто старо време“, коментираха хората.

Живата музикална леганда на българската естрадна музика - Васил Найденов пък сподели:

„През Коледните празници се събира цялото семейство. Това са най-светлите дни в годината. Животът е такъв, че масово хората отиват да работят в по-голям областен град или зад граница. Семействата се разделят.На Коледа обаче се събираме и празнуваме заедно. Днес видях в очите на всички присъстващи много доброта, много коледен дух и най-вече много родно самосъзнание. Може би това беше и причината, поради която се получи такъв изключителен и емоционален спектакъл. Благодаря на всички, които уважиха концерта ми, благодаря и за поканата и възможността да пея пред такава публика. Пожелавам още много подобни празненства и приятни емоции през новата 2019 година“, завърши коментара си Васил Найденов.

Добавете Вашия коментар

TOP