Валери Симеонов свиква партийците си, решават дали остават в управлението

31 Август 2018 | 23:17
1 коментара
Политика

НФСБ решава дали да остане във властта. Вицепремиерът и председател на партията Валери Симеонов е насрочил Национален изпълнителен комитет, който ще се проведе утре.

„Решаваме какво ще правим оттук-нататък и дали ще продължаваме да участваме в управлението“, посочи пред Фокус  Симеонов.

Решението на патриотите идва на фона на поисканите днес от премиера Бойко Борисов оставки на министрите Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски.

"Оставките абсолютно не са съгласувани с нас и не само тези оставки, а доста оставки вече. Не съм казвал коалиционен съвет, тъй като отдавна коалицията не функционира", обясни той.

"Трябва да си идиот, за да смяташ, че с подаването на тези оставки се решава някакъв проблем. Тези хора нямат абсолютно никаква вина за това, че шофьорът не си е вършил работата и е блял настрани. Само на изключително ограничено мислещи хора не е ясно, че катастрофата е в резултат на шофьорска грешка. Това не означава, че няма дефекти по повърхността на пътното платно, но да се прехвърля всичко на това, просто е идиотско. Основната вина, заявявам го пред цялата държава, е на шофьора, на никой друг. Там същият са минали над 70 автобуса, защо другите не са се обърнали. Цялата тази история беше толкова глупаво подведена и то от медиите, и като гледам как премиера с лека ръка уволнява хора, които имат достойнство, професионална кариера и качества, просто не виждам докъде ще стигне държавата“, заяви още Валери Симеонов.

Добавени коментари

Браво,Валка! публикува:
01 Септември 2018 | 09:15
Само така! Още един кандидат за премиер! Още по-хубав от сегашния! Нема що-вървим от трън та на глог.Показател,че държавата продължава да слиза на долу,ако я налазат такива управници.А те вече го правят.Жалко,ако им позволим!

Добавете Вашия коментар

TOP