Валери Симеонов: Конфликтът в Гърмен е с елементи на битова провокация, но е резултат от целенасочена политика

25 Май 2015 | 20:45
0 коментара
Политика
Валери Симеонов: Конфликтът в Гърмен е с елементи на битова провокация, но е резултат от целенасочена политика

Конфликтът в Гърмен е с елементи на битова провокация, но е резултат от целенасочена политика. Това каза за „Фокус“ председателят на ПГ на „Патриотичния фронт” Валери Симеонов.

По думите му не всички, но голяма част от ромите в България са се превърнали в паразити, научени да оправдават всяко свое действие с липсата на работа.

„ Няма работа и затова крадем. Няма хляб и затова убиваме. Не може това да бъде тяхното оправдание. Тази теза и оневиняване е справедлива за ромите и те я използват като щит срещу всякакви нападки. За съжаление, в полза на ДПС се появиха рояци от процигански организации, които за да усвоят едни чужди и външни пари, продължават да прокламират как циганския етнос има само права. ДПС освен това, че дава привилегии на етносите, то и непрекъснато обвинява българите в нетолерантност. Това трябва да спре“, категоричен бе Валери Симеонов.


Той коментира още, че въпреки отправените призиви на „Патриотичния фронт“ към българските институции и МВР за предприемане на мерки за справяне с битовата престъпност, нищо не се променя.

Добавете Вашия коментар

TOP