В Сандански за XXII-ри път се проведе колопоход „Не на наркотиците“

16 Септември 2017 | 15:05
0 коментара
Общество

За XXII- ри път в Сандански се проведе колопоход под мотото „Не на наркотиците“, част от кампанията „Стани независим. Бъди свободен“. Той е част от редица събития, които започнаха още в 10:00 ч. на площад „България“ в Сандански, когато бе даден старт на лекоатлетически крос за ученици от община Сандански. Те бяха групирани на момичета и момчета, а трасето, което трябваше да пробягат бе 600 м.

Начало на спортните прояви даде Георги Жежев –секретар на община Сандански, който пожела безавариен финал на всички деца.

Зам.-кметът на община Сандански – Зорица Органджиева, Йорг Щренгер – организатор на „Пробега на мира“ и Олаф Лудвиг – олимпийски шампион наградиха с медали най-добрите лекоатлети. При момичета на първо място стана Светла Кукучева, на второ – Мария Димитрова, а на трето – Катрин Джакова. При момчетата на първо място финишира Марио Дамянов, на второ – Мартин Митев, а на трето – Даниел Славков.

След награждаването стартира и колопохода. В спортната проява се включиха около 100 деца от всички училища на територията на община Сандански, а трасето бе очертано в рамките на град Сандански.

След финала на колоездачите  се проведе томбола на случаен принцип, в която късметлията  получи чисто ново колело.

Като част от спортния празник  ще бъдат Памбос Агапиу и танцьорите от “Памбос Денсинг Център”, които ще се включат в заключителната част на велопохода “Не на наркотиците” на 16 септември, от 18:00 ч. на пл. “България” под мотото “Сандански танцува”. Очакват ни завладяваща музика и танци, представления и открит урок по салса, воден от самия Памбос Агапиу

Добавете Вашия коментар

TOP