В квартирата на Асен Бербатов в София са намерени канабис и везна

08 Март 2020 | 14:26
2 коментара
Криминално

В квартирата, която е ползвал в София Асен Бербатов, е намерен канабис и електронна везна. Това стана ясно след официално съобщение на полицията в Благоевград. В петък в Благоевград бе проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества.

Служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР-Благоевград поверили 27-годишен, като в ползвания от него лек автомобил БМВ е намерено и иззето около 1,70 грама кокаин. Мъжът признал, че е получил дрогата от 37-годишния Асен Бербатов, по-малък брат на футболната звезда Димитър Бербатов.

В резултат на незабавно проведените издирвателни мероприятия полицейските служители са задържали Бербатов. Той е пътувал в лек автомобил "Ауди" с 28-годишна водачка от Благоевград - Ана Папучарова. При извършената проверка на автомобила и лицата у Бербатов са открити около 1 грам кокаин, в дамска раница е намерен 2,4 грама канабис, а в джоб на дамска дреха - сумите от около 6700 лв., 75 евро и 10 паунда.

В хода на работата по случая в събота на територията на София, е извършено претърсване и изземване на квартира в града, обитавана от Бербатов. В нея са намерени и иззети около 5 грама канабис и електронна везна.

Бербатов и Ана са задържани за 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354а, ал.1 от НК. Очаква се в понеделник прокуратурата да поиска от съда постановяване на постоянна мярка "задържане под стража" за двамата.

Добавени коментари

МВР публикува:
09 Март 2020 | 11:31
Много шум за нищо , ако не поеме другия вината ще получи отново условна присъда , а големите полицаи не ви ли писна всеки ден да гоните дилари с пакетчета ГОЛЯМИ КОЛИЧЕСТВА КОГА ЩЕ ХВАНЕТЕ УМНИЦИ ???
Бачиново публикува:
08 Март 2020 | 17:31
А, дано, ама на дали ?

Добавете Вашия коментар

TOP