В Благоевград откриха Културно-туристически информационен център

19 Септември 2014 | 05:59
4 коментара
Общество

Културно-туристически информационен център откриха в центъра на Благоевград.

Десетки жители и гости на областният център се стекоха, за да присъстват на тържественото откриване. В началото Христина Шопова, директор Дирекция „Хуманитарни дейности” в община Благоевград благодари на всички присъстващи, които уважиха събитието след три години усилена борба за изграждането му. Той ще работи всеки ден, с изключение на понеделник, като информация ще бъде предлагана от студенти. Центърът е поредната стъпка на общинското ръководство за разширяване на туристическите услуги и превръщането на Благоевград в търсена туристическа дестинация.

Сред ангажиментите на консултативния съвет е да се погрижи за създаване на богата информационна банка и разнообразни рекламни материали, които ще се предлагат в центъра. Културно-туристическият информационен център е замислен като представителното лице на туристическия бизнес в града и общината.

В него ще може да се намери цялата информация за предстоящи събития, туристически дестинации, история на града и обекти с особено културно и историческо значение. Културно-туристическият център, който е първи по рода си в Благоевград, е изграден на площад „Георги Измирлиев” между Американския университет и сградата на Областна управа.

Мястото е избрано така, че да бъде достъпно за всеки гражданин, гост и турист на Благоевград.

Добавени коментари

аууууууууууу публикува:
22 Септември 2014 | 09:18
Ейййййй,че курветина е тая Христина!!! Тъпото футболистче да вземе да си я прибере,към Софето,че не можем си опазим мъжете.
дано публикува:
19 Септември 2014 | 15:17
Тук ще се открият най-малко 2 работни места.Дано отново не са хората на Шопова,че вече ми се повръща от тая шуробадженащина.
Ox boli публикува:
19 Септември 2014 | 09:40
Ostavete ya jenichkata,tya e bolna- ima jalta knijka.
!!!!!! публикува:
19 Септември 2014 | 09:00
Като овца е Шопова, две думи не може да каже, като хората а блее.Да вземе да отиде на логопед.

Добавете Вашия коментар

TOP