В Банско откриха ски-сезон 2018-2019

15 Декември 2018 | 14:49
3 коментара
Общество

 С масово спускане на децата-надежди и легендата Марк Жирардели по обяд днес в Банско бе тържествено открит ски-сезон 2018-2019 година.

„Новото е, че от тази година в ски-зона Банско казваме „не” на пластмасовите артикули”, умоляваме клиентите ни да не ги използват”, каза мениджърът на концесионера „Юлен” Иван Обрейков.

В състезанието "Влез в отбора на шампиона" спечели тимът на Жирардели. Неговият тим трябваше да се състезава с този на австриеца Патрик Ортлиб, но заболяване в последния момент не му позволи да пристигне в Банско. Така най-добрата наша скиорка-алпийка Мария Киркова оглави тима, изправил се срещу този на 5-кратния носител на Световната купа и почетен гражданин на Банско Марк Жирардели. Киркова е участничка на седем световни първенства и четири олимпиади.

Представител на Fibank връчи купа на тима-победител, а Мария Христоскова получи от „Юлен” безплатна годишна карта-скиорът, дал най-добро време от аматьорите. След което по писта „Томба” се спуснаха Марк Жирардели и децата от ски-школата на „Юлен”, а след като финишираха, фойерверки озариха небето над Бъндеришка поляна. Откриването на ски-сезона продължи с концерт на наши звезди и играта „Ловци на съкровища”. /БГНЕС

Добавени коментари

Дддд публикува:
15 Декември 2018 | 21:49
ЗАЩО Е ТАЗИ ЗЛОБА, НЯМАТЕ ЛИ СТРАХ ОТ БОГА ДРАГИ ПИШЕЩИ ТУК. БАНСКО Е СПЕЦИАЛНО МЯСТО, КОЕТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е НАСЕЛЕНО С МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕНИ ХОРА.
ДДС публикува:
15 Декември 2018 | 18:53
Къде го търсите па вие кмето,най-лакомия и най-крадливия в общината?? Ами днес цел ден се въртеше около казаните на Ути Бъчваров.Нема да се учудите,ако му окраде некой тиган.
Мък-а-а,мъка! публикува:
15 Декември 2018 | 17:48
Къде е слънцето на Банско,създателя на ски-зона Банско,най добрия риболовец,най-добрия ловец /с изгорения джип/,най-красивият кмет /измандръсал най-хубавите булки/...Къде го??? Без него тържеството "звучеше" траурно. Жалко! Не ми се отрази тържествено,когато "него го няма",когато медиите не го споменават. Дано го спомене червеният поп Янко!

Добавете Вашия коментар

TOP