Уволниха дисциплинарно началника на полицейския участък в Кресна

02 Декември 2020 | 13:40
5 коментара
Криминално

Началникът на полицейския участък в Кресна, Стоичко Калаузки, бе уволнен дисциплинарно, пише Struma.com. Това се случи със заповед на директора на ОД на МВР Благоевград, комисар Дойчин Дойчинов. Мотивите за драстичното решение не се оповестяват, но според запознати Калаузки е освободен от работа след прикючила дисципллинарна проверка срещу него.

Резултатите от нея сочели нарушения по служба, които са несъвместими с работата му на полицейски началник. Засега не се знае кой ще заеме мястото на Калаузки.

Началникът на полицейския участък в Кресна Стоичко Калаузки бе хванат по време акция на пътната полиция да управлява личния си автомобил без задължителна застраховка “Гражданска отговорност”.

Автомобилът на шефа на полицията в Кресна бил дерегистриран, защото в продължение на една година е бил без застраховка. Нарушенията са две. Едното е управление на МПС без гражданска отговорност, а второто е управление на дерегистриран автомобил.След случая започна дисциплинарна проверка срещу него.

Добавени коментари

Митев публикува:
03 Декември 2020 | 09:28
Ще тежи на нечия съвест това уволнение. Няма по мачкан служител в последните години. Калаузки е един от най награждаваните служители , завършил Международната полицейска школа в Будапеща. Може да е направил грешка с тази застраховка, но уволнението му е поръчка и тя дойде заради това , че много знае , работи и беше в основата за разкриване на голяма корупционна схема в София. Селма им бизнеса и те го смачкаха. Дано има честен съд , които да го върне на работа!
Жжж публикува:
03 Декември 2020 | 02:17
Нямам доверие на полицаите. Не им се работи, не регистрират жалби или принуждават да се оттеглят. Не са мъже, а някак дребнави, горди че са арогантни и че не си вършат работата. Предлагам за определени престъпления да работят граждани, защото цял град знае престъпника или факти и обстоятелства, но полицията не.
Феникс публикува:
02 Декември 2020 | 21:02
А за тоя баладжана с тирове и рейсове тишина в МВР виреят корумпирани нали Дойчине
Бай Ганчо публикува:
02 Декември 2020 | 17:32
Па то акъло на милиционера е като на дете ....,само простотията и завистта са в повече ....Иначе се за пари квичат ...а работа и резултати ....смешни , като всичко останало в БГ
Джумая публикува:
02 Декември 2020 | 16:53
Егати полицаите топите се като деца в детска градина м.... и

Добавете Вашия коментар

TOP