Управителят на бензиностанции „Еко“ Спас Калаузки строи комплекс с автомивка, ресторант и кафене в жк „Струмско“

05 Юни 2019 | 20:37
4 коментара
Бизнес

Управителят на бензиностанции „Еко“ в Благоевград Спас Калаузки ще строи комплекс с автомивка, пункт за годишни технически прегледи, склад за авточасти, ресторант, магазин и кафене в жк „Струмско“. Общинските съветници дадоха зелена светлина на инвестиционното намерение, заявено от него в качеството му на съсобственик на фирма „Зора ес“ ЕООД, като одобриха промяна на предназначението на нива, собственост на дружеството, в местността Пенков чифлик. Имотът е с големина 1447 кв.м, той е в началото на жилищния квартал и от едната страна граничи с ул. „Я. Сандански“.

В условията за даване на съгласие за промяната, фиксирани от Общинския експертен съвет по устройство на територията, постройките не трябва да са по-високи от 10 м, плътността на застрояване не може да е над 50%, а озеленяването трябва да е минимум 30%.Струма

Добавени коментари

Оня_с_коня публикува:
05 Юни 2019 | 21:49
Може да е грозен, но за сметка на това пък е тъп! Трябва да му се признае рядко се среща по-противен тип.
бизнесмен публикува:
05 Юни 2019 | 21:41
има и поголем малунк.до АБС един напраи и той пунк и автомивка :-))))))))))))))) чака да го пусне ама се чуди дали ще му излезна математиката на ти 25лв :-)))))))))
!!! публикува:
05 Юни 2019 | 21:37
Нека прави човека, кой е казал че ще трябва да печели??? Градът е пълен с малумници като него. На веки ъгъл има пункт за прегледи и автомивка с кафе..... трябва да му се признае, изтряпа рибата с това бизнес начинание! Акълия, е текнало му е нещо невиждано в града.
Ники публикува:
05 Юни 2019 | 21:28
ще се напечели и тоя! вече мият коли за 2-3лв. а прегледите стигна на места по 20-25лв.

Добавете Вашия коментар

TOP