Уникално посрещане за Бербатов в Индия

07 Ноември 2017 | 18:13
0 коментара
Спорт

Фенове на Керала Бластърс превърнаха летището в град Кочи в жълто море, за да посрещнат най-голямата футболна звезда, пристигала в отбора им - голмайсторът на английската Висша лига и двукратен шампион с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Пристигането на българина бе посред нощ, но запалянковците на Бластърс бяха готови да посрещнат първото докосване на Бога до земята на боговете.

Два часа преди приземяването на самолета, с който пристигна Бербатов, фенове в жълти фланелки започнаха да се събират на летището, да подготвят жълти знамена, жълти шалове и големи жълти транспаранти. "Тук сме да посрещнем Бербатов", "Финални приготовления", "Това е сцена, когато Краля пристига в кралството", "Още няколко минути и Бербо ще докосне земята на боговете. А ние чакаме". По този начин верните фенове на Керала отразяваха на живо емоциите си в очакване на своя нов футболен бог.

Полетът на Бербатов кацна в 2,34 часа след полунощ индийско време. В 3 през нощта той се появи, а летището в Кочи бе огласено от скандирания "Берба". Облечен в жълта фланелка, веднага закичен с шал на Керала, българинът потъна в щастливото "жълто море" от фенове. В свой стил Бербатов запамети на телефона си емоционалното посрещане. А феновете го изпратиха със скандирания до автомобила, който го очакваше пред терминала.

Добавете Вашия коментар

TOP