Учители от Симитли отбелязаха Деня на народните будители с празнична вечеря и театър

01 Ноември 2019 | 16:21
0 коментара
Хайлайф

В навечерието на Деня на народните будители, учителите от СУ „Св.Св Кирил и Методий” – Симитли спазиха традицията и се събраха, за да отдадат своята почит към предците, поддържали огъня на просветата и българщината през вековете. 

Официалната част от събитието бе посветена на новопостъпилите учители и работещи в училището, които бяха официално представени и посрещнати с традиционното ,,Добре дошли“. За годините признателен трус и уважение и добро сътрудничество с колегите, специални поздрави и думата „Благодаря“ бяха подарени и на учителите, които предстои да бъдат пенсионирани.

Кметът на община Симитли – Апостол Апостолов дойде на празника на учителите специално, за да ги поздрави и да благодари за труда и усилията, които полагат да научат децата на Симитли, да се грижат за бъдещото пробуждане на нацията ни.

Директорът на училището Таня Янкова поздрави колегите си за празника, като им пожела още дълги години да продължават да практикуват учителската професия и да се развиват.

Вечерта премина в дух на емоции и оптимизъм, а много танци и веселие съпътстваха празника.

Учителите от СУ „Св.Св. Кирил и Методий“ Симитли ще отбележат празника на будителите и с посещение на пиесеата „Хъшове“ в Народен театър „Иван Вазов“ София.

Добавете Вашия коментар

TOP