Ученици в Разлог изненадаха класната си за ЧРД с торта и бижута

06 Януари 2018 | 08:31
0 коментара
Хайлайф

С огромна торта, кошница с бели рози и подарък сребърни бижута изненадаха учениците от 9 „а“ клас – чуждоезиков профил в СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ – Разлог, своята класна ръководителка Росица Тумбева по случай рождения й ден, който съвпадна и с първия учебен ден от новата година. Рожденичката, която е преподавателка по биология и здравно образование, е посрещната още при влизането си в класната стая с български песни за честит рожден ден в изпълнение на учениците.
Изненадите не спрели дотук. Младежите й поднесли кошница с бели и розови рози, носещи своите послания – белите като символ на мъдростта, с която им показва пътя на знанието и живота, а розовите като символ на любовта, приятелството и грижовността, с които ги обгражда ежедневно. За да бъде истински рожден ден, учениците изненадали своята класна и с огромна торта с надпис „Честит рожден ден на най-добрата класна“ и, естествено, с подарък.
„Децата направиха деня ми незабравим. Те са един прекрасен клас – будни, упорити и много умни. Много ги обичам и им благодаря от сърце, че ме правят толкова щастлива“, каза рожденичката Росица Тумбева.

Яна Йорданова в. Струма

Добавете Вашия коментар

TOP