Ученици получават сертификати от Кеймбридж в Банско

14 Септември 2018 | 15:19
0 коментара
Общество

Училища Европа – единственият оторизиран изпитен център на Cambridge English Language Assessment - BG015 ECET - Europe Schools  в Югозападна България, ще проведат на 15 септември, събота, тържествена церемония по връчване на сертификати на Кеймбридж. 

Тя ще се проведе с любезното домакинство на община Банско на площад „Никола Вапцаров“ от 11.30 часа.

1068 ученици на Училища Европа от цялата страна, сред които възпитаници от Перник, Радомир и Кюстендил, [Кука]  са заслужили с много труд сертификати на Университета Кеймбридж от юнската изпитна сесия.

„Тази година има особено значение за нас – Училища Европа навършват 25 години! За нас е чест, че отбелязваме 25-годишния юбилей на Училища Европа и в значимия за българската история и вписания в световната карта на зимните курорти град Банско, който е и средище на многожанрови културни прояви.

За връчването на престижните международни сертификати от изпита на Cambridge English Language Assessment на церемонията ще присъстват ученици на Училища Европа от Югозападна България, включително и от най-младите ни учебни бази в Банско и Разлог”, съобщават организаторите.

 

Добавете Вашия коментар

TOP