Тъст се нахвърли на зет си пред очите на невръстната му дъщеря

18 Септември 2017 | 12:58
0 коментара
Криминално

Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу К. Дончев.

Случаят е от 06.05. миналта година, когато обвиняемият имал среща с бившия съпруг на дъщеря си – Б. Назъров. К. Дончев трябвало да остави детето на грижите на баща му до следобеда на същия ден, когато момиченцето трябвало да бъде отново върнато при майка си. 

Таткото завел дъщеря си на плуване и в 19 ч. я докарал на уреченото място, а иенно в района на Джамията на Благоевград, където ги очаквал Дончев. На тръгване Назъров казал, че ще я вземе отново на следващия ден, тъй като и той бил разрешен от съда за контакти. Обвиняемият се противопоставил на това заявление, на което бащата на детето отвърнал, че няма да се разправя и в случай, че дъщеря му няма да бъде доведена, ще дойде с полиция.

Дончев реагирал негативно и отправил цинични думи и заплахи по адрес на бившия съпруг на дъщеря му, след което извадил от багажника на управлявания от него лек автомобил брадвичка и се насочил към Назъров. Обвиняемият нанесъл множество удари на пострадалия в различни части на главата и тялото му, вследствие на което започнало обилно кръвотечение. Свидетели на случващото станали както внучката му, така и случайни минувачи, които извикали бърза помощ.

Извършената в хода на досъдебното производство съдебно-медицинска експертиза е установила, че на Назъров било причинено мозъчно сътресение, контузии и порезни рани на главата, гърдите, гърба и ръцете. Предстои делото да продължи в съда.

 

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP