Тъжна вест! Театралите в Разлог с последно сбогом за своят приятел и колега Петър Рачев

22 Ноември 2017 | 13:56
0 коментара
Общество

Самодейният театрален състав в Разлог с много тъга написа трогателни думи на възпоменание за загубата на един от най-ярките свои членове, инциатор, създател, учител на местните театрали Петър Рачев.

Човек с изключителната заложба да "заразява" хората с желание да създават изкуство, да обичат театъра, посветен на желанието си чрез сцената хората да разказват за живота, и да донесат на публиката си незабравими емоции от сценичната игра.

В своят профил в социалната мрежа Театрален състав гр. Разлог написа"

"Днес завърши земния си път нашият приятел, колега, учител... бащата на нашата театрална трупа-Петър Рачев. Отиде си без да сме готови за това, ... както се появи в живота ни преди 12 години, за да направи "театъра " част от живота ни. И тогава не бяхме готови за това... Сега сърцата ни са пълни с любов и благодарност към него и с болка и мъка, че никога повече няма да можем да му го кажем!
Една свещичка винаги ще гори за теб на сцената, Пешо!
Благодарим ти!
Поклон!"

Загубата на един изключително добър човек, талантлив театрал е весобща за жителите на Разлог. С прискърбие поднасяме своите съболезнования на близките на Петър Рачев. Дано светлата му душа е отишла в онзи по-добър свят, където във вечен огън ще грее над земният си път.

Поклон, и мир на праха му.

източник: PIRIN INFO Лина Пъргова

Добавете Вашия коментар

TOP