ТЪЖНА ВЕСТ! Издъхна 57-годишният Васил Марценков пострадал при катастрофа с фадрома в Разлог

19 Август 2017 | 21:15
2 коментара
Общество

ТЪЖНА ВЕСТ! Издъхна 57-годишният Васил Марценков пострадал при катастрофа с фадрома в Разлог. 

Припомняме, че на 16 август около 16:00 часа на ул. „Годлевски път” в Разлог 57 – годишният Васил Марценков от Разлог пострада тежко, след като срещу него е изкочила фадрома, управлявана от 52-годишния Т. Захов - Дънчето, който неможал да овладее машината, навлизал в насрещната лента за движение и го блъска, докато кара мотоциклета си „MZ“.

Вследствие на удара, В. Марценков бе настанен в столична болница с фрактура на две ребра, спукан далак и спукан череп с опасност за живота, където днес издъхна.

Според източник на Pirinsko.com Тодор Захов - Дънчето взима трици и изрески от дърводелския цех на бизнесмена Марти Петров, където според запознати шофира фадромата вероятно без необходимите документи за управление.

 

Добавени коментари

Поклон пред паметта му! публикува:
20 Август 2017 | 22:52
За жалост живеем в столицата на далаверата и тарикатите и тук нещата много бързо ще се потулят. Трябва да бъде дадена гласност посредством медии като БТВ и НОВА за да има някакъв ефект, тогава не "братчето" но и "братовчетчето" няма да ги спаси. Дано съумеят тези добри хора, да намерят добър адвокат, Марковски например. Срещу процент от делото и да ги осъдят тези на милиони. Бог да го прости човека!
Познат публикува:
19 Август 2017 | 22:57
Тъжно,много тъжно и лошо.Дано и Мартин и Дънчето си получат заслуженото.Единият за причиняване на смърт,а другия за съучастие.Но най вероятно братчето се е намесил вече и виновен ще да е горкия мотоциклетист.Съболезнования на семейство Марценкови.

Добавете Вашия коментар

TOP