Тризначките плашат комшийка с ГЕРБ в Благоевград

25 Септември 2014 | 11:45
5 коментара
Общество

Комшийски сканадал, в чийто епицентър се оказаха тризначките Вяра, Надежда и Любов, се завихри в квартал „Еленово” в Благоевград. Русокосите фурии злоупотребили с партийната си принадлежност към ГЕРБ и безцеремонно защитавали интересите си, позовавайки се на партиен чадър, твърди пред в. "Вяра" Мая Новоселска, педагог в ЦДГ №3 в Благоевград.Според думите на потърпевшата синът й, който е в Норвегия от 4 години, има апартамент в съседство с този на тризначките. По време на неговото отсъствие Новоселска наглежда жилището. Проблемът между нея и блондинките възникнал в началото на месеца, когато хората от целия блок решили да направят външна изолация. За зла участ климатикът на сестрите пречел това да се случи. 

Мая Новоселска разказа, че е говорила с майката на трите сестри, за да се реши проблемът. "Тя уж ме разбра, каза, че ще види какво може да се направи. В един момент обаче срещу мен се изправиха трите сестри и подобно на ураган изляха цялата си жлъч върху ми. Държаха се агресивно и арогантно, подчертаха, че ако имам претенци за нещо, мога да се обърна към съда. Пред погледите на десетки комшии и майстори не спираха да приказват глупости. Върхът на всичко беше, когато обявиха, че са партийно обвързани с ГЕРБ и поради тази причина никой нищо не може да им каже", допълни учителката. 

В изблик на отчаяние тя дори публикува в личния си профил във фейсбук молба до всичките си виртуални приятели да й дадат съвет как да се справи със ситуацията.

"Приятели, помогнете ми със съвет как да се справя с известните тризначки. Те монтираха компресора на климатика си на стената на хола ми. На искането ми да го махнат, отвориха уста като триглава ламя – няма оправия с такава. Писах жалба до кмета на Благоевград, но все още нямам отговор от него. Тризначките ми заявиха, че са партийно обвързани с ГЕРБ и от нищо не им пука. Казвайте какво да правя?”, пита тя.

Освен жалба до общинското ръководство в Благоевград съпругът на дамата, който е бивш служител на полицията, е поискал съдействие и от своите доскорошни колеги. Той пуснал жалба във Второ РПУ на Благоевград, оттам обаче му отговорили, че става въпрос за жалба от частен характер и няма как да се намесят.

"Сега единствената наша надежда и тази на всички живеещи в кв. "Еленово" №68 е в ръцете на общинските експерти”, казва Мая. "Дано поне оттам видят нередността и наистина някой помогне нещата да се разрешат, лаконична е тя. 

Добавени коментари

Костов публикува:
26 Септември 2014 | 13:01
Госпожо, умен човек в рядко ла*но не стъпва. Заобиколете ги , тях Бог ги е наказал с малко ум, а и са от ГЕРБ, това им стига. А за климатика наемете майстор да го свали от стената на апартамента Ви, внимавайки да не го повреди. Това е Ваше право.
герберките публикува:
25 Септември 2014 | 19:52
хахахахахахахаха дека сами пръстените това е нивото на интелигентност драги ми народе. коеицент на интелигентност 0,000000000001 ама нека са живи и здрави.
новели публикува:
25 Септември 2014 | 16:28
Госпожо Новоселска, не искам да Ви обезкуражавам, но не очаквайте общината в лицето на Камбитов да реагират законосъобразно.Тези празноглави сестри са Ви казали истината, а тя е че гербер гербера око не вади.Камбитов и целият му екип са представители на престъпната групировка ГЕРБ и не признават закона.Те са над него. Така че дайте повече гласност чрез т.н. национални медии и се надявайте някой да обърне внимание на проблема Ви.Иначе не обръщайте внимание на тези с основание наречени проститутки.
ами да публикува:
25 Септември 2014 | 15:05
Лошото е,че такива празноглави същества диктуват правилата в цялата държава.
9999 публикува:
25 Септември 2014 | 13:33
Как може, такива празноглави същества да диктуват правилата в цял блок?

Добавете Вашия коментар

TOP