Трима пострадаха при катастрофи в Гоцеделчевско, 16 - годишен в болница

06 Юли 2018 | 14:44
0 коментара
Криминално

Две тежки ПТП – та , при които пострадаха мотоциклетисти, регистрираха служители на РУ – Гоце Делчев на 04.07.2018 г. При първото произшествие около 14.45 часа на пътя между Дъбница и Долно Дряново, общ. Гърмен , правоспособният водач Х. С. / на 38 г./ от Д. Дряново, управлявайки мотоциклет „Хонда“ , навлиза в насрещното движение и се удря странично в лек автомобил „Опел Астра“, управляван от В. З. / на 43 г . / от с Кочан.

При инцидента са пострадали водачът на мотоциклета – с фрактура на лакътна кост и охлузни рани, водачът на лекия автомобил – с болки в лявата ръка и пътничка в колата – всички без опасност за живота.

При вторият пътен инцидент е пострадал 16- годишен неправоспособен водач на мотоциклет от село Мосомище, общ. Г. Делчев. Водачът е управлявал с несъобразена скорост нерегистриран мотоциклет „Сузуки“, изпуснал е управлението на МПС и се ударил в преса за сено, паркирана в местността „Топлицата“ край селото. Тежко пострадалият водач е настанен с черепно – мозъчна травма в болнично заведение. Произшествията са посетени от служители на РУ – Гоце Делчев, където са образувани досъдебни производства.

Добавете Вашия коментар

TOP