Три улици в Разлог грейнаха с нова визия

07 Август 2019 | 16:46
4 коментара
Бизнес

На ул. „Изворите” бе ремонтирано уличното платно, беше изградена велоалея от лявата страна на река Язо, извършено бе озеленяване, също така беше монтирано улично осветление.

Новите осветителни тела на улица „Изворите“ съответстват на естетическия вид на улицата и придават завършеност на пътя. Не е маловажен и фактът,че подбраните осветителни тела ще осигурят прилагане на мерки за енергийна ефективност и съответно намаляване на ежемесечните разходи за осветление.

Ул. „Тодор Александров” и ул. „Рила” също бяха преасфалтирани и ремонтирани,озеленен и облагороден бе районът около улиците.

Вече е в ход и основният ремонт в село Елешница – участъка на бул. „9 май“.

Чрез тази инвестиция Община Разлог подобри качеството и общото състояние на инфраструктурата в град Разлог. С тези реконструкции се гарантира в по-голяма степен сигурността на преминаващите транспортни средства и пешеходци.

Добавени коментари

1111 публикува:
07 Август 2019 | 22:24
ДЖУРОВОТО приема порачки за изработка на градинско осветление Цените ги има в общината в техническа служба Телефони за порчки в саито на общината Оти тои седи до 9 00 в сбщината сетне си има негова работа Аида че иска брькам спирто
миле инжинеринг публикува:
07 Август 2019 | 22:08
Абе тиквеща прислуго много сте нагли ти ле с джуровото тикве направете лампи в на мачя му цеху Дека брька спирт Там заварете и направете естетически и икономични ламби Дебили нагли Еи тая джуровага пис е олицтворение на на вас тикварето слуги мизерни И маиките че си продадете
Герчев публикува:
07 Август 2019 | 21:17
Улици има хора няма младите избягаха
mm,.;;k публикува:
07 Август 2019 | 18:56
давай кмете идват избори...????

Добавете Вашия коментар

TOP