Три автомобила се нанизаха един в друг на Е-79, има ранен

23 Юли 2018 | 16:01
0 коментара
Криминално

Верижна катастрофа е станала на международния път Е-79 между Монтана и Враца. Преди минути 3 леки автомобила са се ударили след кръстовището за село Бели Извор, като всички са пътували към Враца.

Синьо-зелен лек автомобил с врачанска регистрация рязко намалил, вследствие на което в него се ударил „Ровър“, в който пък влетял „Фиат“ с благоевградска регистрация. Виновникът за катастрофата обаче избягал, а на място останали другите две коли.

Незабавно бил подаден сигнал на тел.112 и скоро пристигнали патрул на полицията и линейка. Спешните медици натоварили възрастния шофьор на „Ровър“-а и тръгнали към болницата. По неофициална информация той е около 65-годишен мъж от близко село и е в добро общо състояние, без опасност за живота.

Благоевградската кола е била шофирана от млада жена, която очаква в автомобила си пътна помощ, с която да транспортира италианската кола до сервиз.

Пострадалият „Фиат“ е преместен в отбивка край пътя и не пречи на трафика, а „Ровър“-ът вече е вдигнат от мястото на катастрофата.

Добавете Вашия коментар

TOP